Hlavní obsah

George Michael zrušil do konce roku všechny plánované koncerty

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanouškům po celém světě, kteří se těšili na plánovaná vystoupení zpěváka George Michaela, zbyly jen oči pro pláč. Britský zpěvák dal na doporučení lékařů a ze zdravotních důvodů nebude do konce roku vystupovat.

Foto: Právo

George Michael

Článek

Osmačtyřicetiletý zpěvák zkolaboval ve Vídni ještě předtím, než se mohl uskutečnit jeho tamní koncert. S bolestí na hrudi ho převezli do nemocnice. Lékaři diagnostikovali, že se jedná o závažnou formu zápalu plic.

"Zpěvákův stav je nyní stabilní a dobře zabírá na podávané léky. Bohužel nemůže s jistotou říci, jak dlouho bude léčba trvat. Každopádně je nutné, aby nyní co nejvíce zůstal v klidovém stavu," uvedli lékaři Christoph Zielinski a Thomas Staudingerz vídeňské nemocnice.

Jakmile to zpěvákův stav jen trochu dovolil, byl převezen na soukromou vídeňskou kliniku AKH Hospital, kde se léčí významní rakouští politici a VIP osobnosti.

Jelikož lékaři nepovolili převoz zpěváka do Británie, byly zrušeny veškeré další plánované koncerty. Pořadatelé žádají fanoušky, aby si lístky na zrušené koncerty ponechali, náhradní termíny jim budou sděleny, jakmile to bude možné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám