Hlavní obsah

Nová DVD - 6 DVD Rocky komplet kolekce, Velká země, Auta 2 a Deník Bridget Jonesové

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sylvester Stallone jako boxer Rocky vychází v kompletní kolekci 6 DVD, v edici Největší filmové klenoty se zaskví Velká země s Gregorym Peckem, Auta pojedou znovu o závod i na závod a Bridget Jonesová si začne psát deník.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

NOvá DVD 46. týden

Článek

6 DVD Rocky komplet kolekce / 1976-2006

Outsider. Šampión. Idol. Sylvester Stallone se představuje jako boxer Rocky Balboa, na počátku druhořadý boxer, kterého zatratil i vlastní trenér. Všechno se ale rázem mění, když dostane šanci utkat se v ringu se stávajícím boxerským šampiónem! I v následujících pokračováních Rocky svádí těžké bitvy v ringu a další, často ještě těžší, mimo něj.

6 DVD Rocky komplet kolekce / 1976-2006, režie: John G. Avildsen, Sylvester Stallone, hrají: Sylvester Stallone a další

Velká země

V edici Největší filmové klenoty vychází jeden z nejlepších westernů všech dob, film, který dokonce přesahuje hranice tohoto žánru. Rodová nenávist, žárlivost, ješitnost a spousta dalších lidských vlastností se střetne v lítém boji o přístup k vodě. Jen jediný muž může najít řešení. Dodnes neodolatelný Gregory Peck vévodí hereckému týmu, v němž září i další hvězdy minulého století jako Charlton Heston, Jean Simmons, Chuck Connors a další.

Velká země, USA, 1958,160 min.,  režie: William Wyler, Hrají: Gregory Peck, Jean Simmons, Carroll Baker, Charlton Heston, Burl Ives, Charles Bickford, Chuck Connors

Auta 2

Hvězda automobilových závodů Blesk McQueen a jeho jedinečný kamarád odtahový vůz Burák spolu zažijí další dobrodružství v nových kulisách. Vyrazí totiž do zahraničí, aby se zúčastnili prvního celosvětového závodu Grand Prix, ve kterém dokáže zvítězit jen to nejrychlejší auto na světě. Cesta na závodiště ovšem vede různými oklikami, přes řadu překážek a zábavných překvapení. Burák se dokonce zaplete do sítě mezinárodních špionů!

Auta 2, USA 2011, animovaný, 106 min.

Deník Bridget Jonesové

Třicetiletá Bridget Jonesová, stále svobodná Londýňanka, se na Nový rok rozhodne vzít život pevně do svých rukou a začne si psát deník: Předsevzetí č. 1: shodit 10 kilo, Předsevzetí č. 2: najít si milého, rozumného přítele a přestat s romantickými vztahy s alkoholiky, workoholiky, megalomany, citovými chudáky nebo zvrhlíky.

Není však snadné vybrat si mezi sexy chlápkem Danielem Cleaverem a lhostejně vypadajícím ale přemýšlivým a citlivým Markem Darcym.

Deník Bridget Jonesové, Velká Británie, 2001, komedie, 94 min., režie: Sharon Maguirová. hrají: Renée Zellwegerová, Colin Firth, Hugh Grant a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám