Hlavní obsah

Tom Jones vystoupí v Brně 23. listopadu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Tom Jones se opět vrací potěšit domácí fanoušky. Tentokrát koncertuje 23. listopadu v Hale Rondo v Brně. Vstupenky už jsou v předprodeji.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tom Jones

Článek

Po dvou letech od vynikajícího koncertu v Praze se Jones alias "Tygr z Walesu" vrací do ČR a navzdory vysokému věku je v dobré kondici. Jeho koncerty nejsou jako u některých jiných intepretů z 60. let jen nanicovatými vzpomínkovými večírky, ale skutečně strhující energií nabitou show.

Jones se proslavil před půl stoletím a vydal už desítky různých desek, CD a DVD. V posledních letech nabral nový vítr při spolupráci s mladými skupinami a pak překvapil velmi nekomerčním zvukem posledního alba Praise and Blame (2010).

Na něm odhodil pompézní styl a nazpíval jedenáct syrových verzí svých oblíbených klasik - výhradně blues, spirituál a rock'n'roll. Dosáhl pravděpodobně nejdrsnějšího  zvuku za celou svou kariéru a kritiky překvapil poctami Johnu Lee Hookerovi, Rosettě Tharpeové či Mahalii Jacksonové.

Vstupenky jsou v síti Ticketpro v cenách 890 - 1490 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám