Hlavní obsah

Skupina AC/DC představila v Londýně své nové hudební DVD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární kapelu AC/DC uvítal na premiéře jejich nového hudebního DVD v londýnském divadle Hammersmith Apollo dav nadšených fanoušků. Prostřednictvím videa uvedl skupinu rockový veterán Ozzy Osbourne, který poděkoval fanouškům a všem ostatním, kteří se na výrobě filmu podíleli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Skupina AC/DC na londýnské premiéřeVideo: Reuters

 
Článek

Nové hudební DVD skupiny AC/DC s názvem 'Live At River Plate' je záznam koncertu z Buenos Aires, který byl vůbec prvním vystoupením kapely v Argentině po dlouhých třinácti letech. DVD nabízí záznam koncertů, ale také záběry ze zákulisí, rozhovory s kapelou a fanoušky.

Premiéru nového DVD si členové skupiny Brian Johnson, Cliff Williams, Angus Young a Malcolm Young užívali od chvíle, kdy vystoupili na červený koberec před londýnským divadlem. Brian Johnson, který je známý svým energickým zpěvem, řekl, že se nemůže dočkat, až se opět vrátí do práce a zároveň odhalil plány ohledně nového alba. "Teď jsme si trochu odpočinuli a myslím, že je čas vrátit se do studia, začít na něčem pracovat a užít si s klukama zase trochu legrace,“ prohlásil Johnson.

Kapela nedávno ukončila své 22 měsíců trvající turné 'Black Ice World Tour', které bylo vůbec prvním od roku 2001 a zároveň se stalo tím nejúspěšnějším v historii skupiny. Záznam koncertu s názvem 'Live At The River Plate' bude k dispozici na DVD, Blu-Ray, a také jako omezená sběratelská edice od pondělí 9. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám