Hlavní obsah

Boban Marković a balkánské orchestry roztančí Prahu

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mahala Rai Banda, Besh o´drom, Di Grine Kuzine, Boban i Marko Marković Orkestar a Shantel & Bucovina Club Orkestar, ti všichni se představí představí v letošním roce během série balkánských tanečních party Balkan Beats Party v pražském KC Vltavská.

Článek

Hostitelem party se stane berlínský DJ Robert Soko, jehož divoké večery s živými hosty slaví úspěch nejen v Německu, ale i v Paříži, Budapešti, Aténách či Londýně. Před a zejména po koncertu každé kapely zahraje mix toho nejlepšího z balkánské hudby.

Rumunská dechovka i maďarský punk

Série začne 13. května rumunskou dechovkou Mahala Rai Banda a bude pokračovat 23. června s maďarskými pankáči Besh o´droM jako součást Prague City Festivalu, 23. září s berlínskými Di Grine Kuzine, 27. října nejlepší srbskou dechovkou Boban i Marko Marković Orkestarem a zakončí jej 8. prosince hostování německého hudebníka Shantela a jeho Bucovina Club Orkestaru.

Vstupenky na všechny večery jsou v prodeji od 330 do 460 korun v síti Ticketpro. K dostání je také zlevněná permanentka za 1770 korun na všechny koncerty (návštěvník ušetří tři sta korun, pokud by si kupoval všechny koncerty zvlášť), na party 23. června mají návštěvníci Prague City Festivalu vstup zdarma. Balkan Beats Party Praha pořádá punx not dead.

Více informací na: www.punxnotdead.cz nebo www.cityfestival.cz.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám