Hlavní obsah

Elton John točí film o sobě

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva britský zpěvák a hudebník Elton John dokončil jednu práci na filmovém projektu, už připravuje další.

Článek

V Americe byl v pondělí představen animovaný film Gnomeo & Juliet, který na motivy Shakespearova dramatu Romeo a Julie natočil režisér Kelly Asbury. Na plátně je to veselý příběh oživlých zahradních trpaslíků.

Počítačově animované postavičky mají v anglické verzi hlasy herců, jakými jsou James McAvoy, Emily Bluntová, Michael Caine, Maggie Smithová nebo Ozzy Osbourne.

Film bude mít americkou i českou premiéru 10. února a Elton John k němu složil hudbu. Už 8. února vyjde soundtrack k filmu a bude na něm i duet zpěváka s americkou vokalistkou Lady Gaga. Jmenuje se Hello Hello a nahrán byl loni v říjnu. V nové verzi písně Crocodille Rock se Elton John představí se zpěvačkou Nelly Furtado.

Nyní zpěvák prohlásil, že plánuje natočit film o svém životě. Společně se svým partnerem, filmovým producentem Davidem Furnishem, navázali spolupráci se scenáristou Leem Hallem, který má na svém kontě oscarovou nominaci za scénář k filmu Billy Elliot.

„Chci prostě realizovat skvělý film o sobě,“ podotkl Elton John.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám