Hlavní obsah

Halle Berryová nechce hrát královnu soulu, stydí se za svůj zpěv

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a bývalá modelka Halle Berryová prokázala, že i hollywoodské hvězdy mají soudnost. Atraktivní roli královny soulu Arethy Franklinové odmítla, protože by si svým zpěvem udělala ostudu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a bývalá modelka Halle Berryová

Článek

Samotná Aretha by prý do svého filmu 44letou herečku chtěla. Ta ale sdělila CNN, že je nabídkou sice velmi polichocena, ale nemyslí si, že ona je ta pravá. "Zbožňuju Arethu, ale jsem si jistá, že by chtěla, aby ta herečka zpívala," uvedla.

"Kdybych udržela tón, přemýšlela bych o tom," řekla v jiném rozhovoru pro magazín E! Nicméně nápad na film jí nadchl a prý by chtěla "produkovat nebo nějak pomáhat."

Foto: Reuters

Aretha Franklinová

Bývalá modelka a herečka Halle Berryová se jeví jako velmi špatná volba pro hlavní roli nejen proto, že nemá žádné zkušenosti s profesionálním zpěvem, ale také vůbec nevypadá jako Aretha. Hubená herečka s relativně světlou kůží by v roli soulové legendy působila směšně.

Aretha Franklinová prohlásila, že by do filmu chtěla také Denzela Washingtona pro roli svého otce, kazatele a muzikanta C. L. Franklina, a Terrence Howarda, který by měl hrát soulového zpěváka Smokeyho Robinsona.

Reklama

Výběr článků

Načítám