Hlavní obsah

Sestřih seriálu Taková normální rodinka jde do kin

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejpopulárnějších českých seriálů, legendární Taková normální rodinka Fan Vavřincové, bude mít volné pokračování. Jmenuje se Rodinka, režisérem je Dušan Klein a producent Miloslav Šmídmajer se rozhodl dopřát ho nejprve divákům v kinech formou sestřihu.

Článek

Hrát se ale bude jen od 9. prosince – ve velkých kinech do konce roku, v lednu pak v menších městech. Do hlavních rolí se podařilo obsadit tři herce z původní Rodinky – Janu Štěpánkovou, Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka.

A k nim přibyla řada nových postav. Dvojčatům, někdejším raubířům, už je čtyřicet a mají své děti a ti zase partnery a všechny tři generace dál bydlí pod střechou rodinné vily.

V seriálu se dále objeví Petr Forman, Lenka Vlasáková, Markéta Frösslová, Lucie Vondráčková, Josef Polášek, Naďa Konvalinková a další.

Celý projekt se nyní dokončuje a v roce 2011 by se měl dostat na televizní obrazovky. Která stanice ho koupí, se ale podle Márie Dufkové z producentské společnosti Bio Illusion zatím neví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám