Hlavní obsah

Roger Waters přidává v pražské O2 Aréně další koncert

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli velkému zájmu o vstupenky se pořadatel dohodl s bývalým členem legendárních Pink Floyd Rogerem Watersem na dvou koncertech. V pražské O2 Aréně tedy vystoupí 15. a 16. dubna 2011.

Článek

Zájem o rockovou klasiku je zjevně stále obrovský, přestože vstupenky stojí 1690 - 2990 korun.

"Roger Waters se představí se svým projektem The Wall," sdělil mluvčí pořadatele Petr Novák, který Waterse označil za nejvýraznější a nejdůležitější postavu Pink Floyd.

"Tato neuvěřitelná show zahrnuje 73 metrů dlouhou a 11 metrů vysokou zeď, která bude v jejím průběhu postavena a opět zbořena. Integrální součástí tohoto fantastického představení budou i velkoplošné projektory, další rekvizity a speciální efekty. Toto album, které vzniklo v roce 1979, bylo prezentováno překvapivě pouze párkrát - skupinou Pink Floyd v několika málo městech v letech 1980-81 a Rogerem Watersem na jeho samostatném koncertu v červenci 1990 k výročí pádu berlínské zdi v předchozím roce," dodává.

Zpěvák, skladatel a baskytarista již zahájil své světové turné, které by mělo skončit v červnu 2011 v Düsseldorfu. Waters, který již překročil šedesátku, neustále pilně koncertuje, letos hrál převážně ve Spojených státech. Do Prahy se vrací po čtyřech letech.

Reklama

Výběr článků

Načítám