Hlavní obsah

Nový internetový izyPlayer funguje jako kabelovka na hudbu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portál i-legálně.cz chce nabídnout v Česku nový způsob prodeje, nebo přesněji řečeno pronájmu mp3, prostřednictvím izyPlayeru. Zákazníci si ho platí formou měsíčního předplatného.

Článek

V rámci předplatného na i-legalně.cz získá zákazník přístup k miliónu skladeb, které po dobu platnosti služby může stahovat, přehrávat a synchronizovat s přenosným zařízením. Cena za měsíc je 249 korun.

Při bezplatné akci může dostat zákazník do konce října čtrnáctidenní přístup do celé databáze a vyzkoušet si všechny funkce aplikace. Izyplayer umožňuje sdílet s kamarády playlisty nebo vyhledávat podobné interprety. Hudbu lze přenést i na jiné zařízení.

"Jde o to, že uživatel nebude muset vyhledávat, stahovat a třídit hudbu," vysvětluje autor programu Jaromír Uhřík. Po tom, co si vyberete hudbu, lze izyPlayer poslouchat i bez připojení k internetu. To ale funguje pouze po dobu předplatného. Mp3 si tedy nekoupíte, pouze předplatíte.

"Je to jako kabelovka," uvedl marketingový ředitel i-legálně.cz Petr Peřina. Jinak lze  písničky na i-legálně i normálně koupit, v tom případě však za cenu kolem dvaceti korun za jednu.

Firma chce teď s izyPlayerem cílit i na restaurace, hotely či autobusy. I tam by si zákazníci sami vybírali hudbu za poplatek.

Reklama

Výběr článků

Načítám