Hlavní obsah

Známá Australian Pink Floyd Show se vrací s 3D efekty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Prahy a Ostravy se opět vrací velkolepé revivalové představení The Australian Pink Floyd Show. V Ostravě 31. ledna proběhne od sedmi a v Praze v Tesla Aréně 1. února od osmi hodin večer.

Foto: Novinky

Australian Pink Floyd Show

Článek

The Australian Pink Floyd Show je dnes pravděpodobně nejlepší revival Pink Floyd na světě, v Praze již své kvality prokázal dvakrát.

Jejich nové turné začne v lednu 2011 a kromě typických laserových efektů a videí bude obohaceno o 3D vizualizace. Diváci si je budou moci vychutnat s pomocí 3D polarizačních brýlí, podobně jako v kině.

„Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme na turné s další zcela novou a větší show. Tato nová show je doposud nejnákladnější, jakou jsme kdy dělali. Pro naše fanoušky máme také překvapení v podobě 3D efektů a kvadrofonního ozvučení. Nikdy jsme nebyli silnější,“ uvedl zpěvák a kytarista Steve Mac.

Předprodej vstupenek začíná v pondělí 13. září v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art a přes web pořádající agentury Pragokoncert www.mastersofrock.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám