Hlavní obsah

Woody Allen obsadí vedle Bruniové Owena Wilsona, známého z praštěných komedií

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Woody Allen překvapuje s novým filmem Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži). Vedle již ohlášené zpěvačky a paní prezidentové Carly Bruniové se v něm objeví Owen Wilson, což je řízek známý z praštěných filmů jako Zoolander, Starsky a Hutch a Fotr je lotr.

Článek

Midnight in Paris bude podle Allena romantická komedie. Mladý americký pár prožije během cesty do Paříže pořádné životní zvraty a zjistí, že žil v iluzi o tom, že život jiných lidí je lepší než jejich.

Film je teprve ve stadiu tzv. pre-produkce, což znamená, že klapka se ještě neozvala. Allen se v létě přesunuje do Paříže a tam začne točit. Spolu s ním pojede nejen Wilson, ale i Adrien Brody, Marion Cotillardová, Rachel McAdamsová a Michael Sheen.

Americký herec Owen Wilson patří k nejlepším komikům současnosti, jeho styl humoru je ovšem úplně jinde než Allenův. O to zajímavější bude pozorovat, jak ho o dvě generace starší režisér dokáže využít.

Wilson se proslavil v devadesátých letech a k jeho největším úspěchům lze řadit komedie Zoolander, Fotr je lotr, Jsem agent, Starsky a Hutch a Nesvatbovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám