Hlavní obsah

Lucie Bílá a Jan Kraus spolu v porotě na Primě

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od září začne Prima společně se slovenskou televizí Joj vysílat každou neděli večer soutěžní show Česko Slovensko má talent. Vítěz získá sto tisíc eur a získá angažmá v Las Vegas.

Článek

V talentové soutěži nebudou mezi sebou soupeřit jen zpěváci či muzikanti, ale i artistické výkony, břichomluvci nebo vystoupení se zvířaty. Prima o licenci na tento pořad tvrdě soutěžila s Novou. „Osobně jsem takový boj ještě ve své profesní kariéře nezažila," uvedla Andrea Gavačová ze společnosti Fremantle Media, která vlastní licenci na pořad, na úterní společné tiskové konferenci Primy a Joj.

„Myslíme si, že tato show už mohla být v Čechách dávno, ale teď je ten správný čas ji uvést," konstatoval ředitel televize Prima Marek Singer. „Češi jsou mimořádní, co se týká talentu a věřím, že ho předvedou," dodala Gavačová.

V porotě zasedne moderátor Jan Kraus, zpěvačka Lucie Bílá, třetím porotcem bude slovenský hudební producent Jaro Slávik. Kraus tak bude po delší době k vidění na jiné než České televizi. Ta prý s ním údajně vyjednávala, zda-li by nemoderoval čtvrtou řadu taneční soutěže StarDance, kterou chce ČT uvést letos ke konci roku. Kraus má v ČT dlouholetou páteční talkshow Uvolněte se, prosím!

„Nabídku jsem si vybral, protože byla ze všech nejlepší," reagoval Kraus. Podle úterního Blesku má Kraus dostat za účast v porotě miliónový honorář. Prima také podle bulvárního tisku jednala s moderátorem Leošem Marešem, zda by soutěž neuváděl, ale k dohodě zatím nedošlo.

Nova vyrukuje s obdobným pořadem

Nova, když zahraniční licenci nezískala, přišla se svým vlastním projektem nazvaným Talentmanie. Jde o obdobu licencovaného pořadu a budou v ní soutěžit také zájemci z Česka i Slovenska. Vítěz získá 150 tisíc eur (téměř čtyři milióny korun). Nova spojila své síly pro tento pořad se slovenskou televizí Markíza.

Soutěžící se mohou přihlásit bez omezení věku a národnosti. Tváří Taletmánie se má stát slovenská moderátorka Adéla Banášová, která uváděla s Marešem Česko Slovenskou SupersStar nebo slovenský zpěvák Paľo Habera. Nebylo ale zatím z Novy řečeno, zda budou sedět v porotě nebo show moderovat.

Talentmania má několik kategorií - dětskou, taneční, cirkusovou, divadelní skeče, zpěváckou, hudební a jinou, do ostatních nezařaditelnou.

Talentmania má několik kategorií - dětskou, taneční, cirkusovou, divadelní skeče, zpěváckou, hudební a jinou, do ostatních nezařaditelnou.

Reklama

Výběr článků

Načítám