Hlavní obsah

Black Eyed Peas obsadili všechny šatny O2 areny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vůbec první koncert amerických Black Eyed Peas (BEP) u nás proběhne v neděli 16. května 2010 v pražské O2 areně. To jak velká audiovizuální show diváky čeká, naznačují i požadavky americké kapely. Black Eyed Peas obsadí se svým doprovodem celé podzemí O2 areny. Využijí například všechny šatny, což není ani u hvězd světového showbyznysu obvyklé.

Článek

„Black Eyed Peas dorazí s doprovodem 150 lidí, u jiných hvězd to bývá většinou maximálně do 100 lidí. Kromě šaten HC Slavia Praha pro ně budou uvolněny úplně všechny šatny největší multifunkční arény v zemi. V těchto dnech se proto musí  ze svých šaten stěhovat i pracovníci zázemí O2 areny,“ říká k tomu Jan Tuna, mluvčí Betsport.

A šatny samozřejmě nebudou prázdné, ale plné vybraných lahůdek. „Black Eyed Peas požadují především lehká zdravá jídla. Na stolech chtějí mít v šatnách především přírodní antioxidanty, např. nápoj z bobulí z amazonského deštného pralesa,“ dodal Tuna.

Reklama

Výběr článků

Načítám