Hlavní obsah

Willis si Smrtonosnou past ještě jednou dá, Rambo se už nevrátí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva hollywoodští ranaři v těchto dnech odhalili své plány do budoucnosti. Zatímco Bruce Willis nehodlá opustit svou osvědčenou postavu policisty McClanea ze Smrtonosné pasti, Sylvester Stallone se rozhodl, že Ramba už bylo dost a hrdinu, který poprvé spatřil světlo světa v roce 1982 (!), hodil do starého železa.

Článek

Scénář má pro Bruce Willise sepsat Skip Woods a celou legraci zaplatí společnost Fox. Woods v minulosti napsal třeba Hitmana, X-Men Origins: Wolverine a The A-Team.

Podle Bruce Willise se Smrtonosná past "pětka" začne točit v roce 2011. Oficiálně se sice zatím nic neví, ale herec se pravděpodobně nemýlí, protože v rozhodování zda pokračovat ve velkorozpočtových akčních trhácích hraje vždy hlavní roli finanční úspěch minulého dílu. Ten celosvětově vydělal asi 383 miliónů dolarů při rozpočtu 100 miliónů dolarů.

O ději pátého dílu americké filmové servery jen spekulují. Tentokrát John McClane možná zavítá do zahraničí a bude s sebou mít i nějakého civilistu, který se postará o komický rozměr příběhu.

Rambo skončil svou pouť v Barmě 

Sylvester Stallone dříve nevylučoval, že by si Ramba ještě popáté zahrál, ale v nedávném rozhovoru náhle utnul fantazie médií výrokem: "S Rambem je konec. Další díl už nevznikne." Je si tím prý jistý na 99 %.

V roce 2008 ale Harvey Weinstein páté pokračování se Stallonem projednával. Stallone sám říkal, že film bude "temnější a poněkud překvapivý".

Rambo 4 s podtitulem Do pekla a zpět nebyl propadákem, ale zároveň nijak neoslnil. Stallone v něm bojoval v Barmě proti armádě terorizující obyvatele. Tamní policie prý měla dát pouličním prodavačům DVD jasný zákaz šíření snímku.

Reklama

Výběr článků

Načítám