Hlavní obsah

Divoká punkerka Texas Terri Bomb se vrací do Prahy

Novinky, Alex Švamberk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Apríla vystoupí v pražském klubu 007 na Strahově americká zpěvačka Texas Terri Bomb, označovaná jako Iggy pop v sukních. Její přístup k tvorbě je punkově extrémní, prozradila Novinkám.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Texas Terri Bomb

Článek

„Všechno dělám, jako by to byl naposled. Na koncertě zpívám jako by to bylo moje poslední vystoupení každou desku dělám, jako by to měla být moje poslední, snažím se ji udělat tak dobrou, jak to jen jde, protože opravdu může být mou poslední, to nikdo neví. Tento přístup opravdu pomáhá zvýšit nasazení,“ sdělila zpěvačka.

Na scéně se prosazovala těžko. „Mým probléme je, že jsem velmi silná a když jsem na pódiu, tak mě lidi vnímají jako nějakýho cvoka, jako úplně bláznivou ženskou. Mnoho lidí se mě bojí. Dokonce i člověk, která mi dělá managera, mi řekl, že když mě poprvé viděl, tak se mě bál. Myslel si, že jsem že jsem magor, ale že se mu líbila moje hudba a si po koncertě řekl, že mi pomůže.“

Sama má pocit, že jako muž by to měla snazší: „Když bych byla rocker, tak bych se asi dostala dál. Kluci vědí, že si takovéhle šílenosti mohou dovolit, protože je to mužská záležitost. Když je dělá kluk, tak je to ok, ale když je dělá holka, tak říkají, že jsem bláznivá děvka - taky tak vypadám.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám