Hlavní obsah

Robert Porkert: Po Madonně na Chodově vystoupí další hvězdy

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert Porker z agentury Live nation informuje, jaké jsou další plány s vybudovaným areálem v chodovském amfiteátru, kde se pořádal megakoncert zpěvačky Madonny. Chodov má zažít další hudební show, kdo na nich vystoupí zatím není známo.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Přiveze Robert Porkert příští rok na Chodov U2, Led Zeppelin nebo Robbieho Williamse?

Článek

V amfiteátru v Praze na Chodově jste 13. srpna uspořádali koncert Madonny. Jaké s ním máte další plány?

Do vzniku areálu se investovalo mnoho prostředků. Počítáme tedy s tím, že bychom ho v budoucnu ještě využili. Doufáme, že se nám tam příští léto podaří uspořádat jednu nebo dvě akce charakteru „nad třicet tisíc diváků“. Záleží samozřejmě i na tom, jestli takoví umělci budou na evropském turné a jestli bude i nadále pokračovat naše spolupráce s městem a městskou částí.

Můžete naznačit, kdo z umělců by to mohl být?

Nebudu konkrétní, ale stačí se podívat, kdo vydává nebo vydá nové album a kdo je schopen na svůj koncert prodat desetitisíce vstupenek. Beatles to ale nebudou a u Led Zeppelin je pravděpodobnost návratu malá. Pár jich ale zbývá, jsou to osvědčená jména.

Dostali jste za překročení limitu hluku a času na koncertě Madonny nějakou pokutu?

Pokud jde o čas, je to trochu zavádějící. Není zákon, který by omezoval vycházení na ulici nebo konání jakýchkoli akcí třeba až do rána, pakliže nepřekročí hladinu hluku nebo rovinu slušného chování. Hlukovou hladinu jsme bohužel překročili.

Koncert skončil po jedenácté hodině večer a hluk při tom skutečně byl. Nicméně měření, která probíhala během celého večera, pro nás byla poměrně příznivá. Myslím, že ve srovnání s hlukem z dálnice byl ten náš minimální. To nás potěšilo a někteří obyvatelé Chodova a různých občanských sdružení museli být překvapeni. Nyní tedy neřešíme žádné pokuty ani zásadní stížnosti. Těch bylo pár, v řádech desítek, a dotýkaly se především opožděného otevření areálu před koncertem.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna rozjela pražský koncert z trůnu

Ve čtvrtek od 21:05 vystoupila v chodovském amfiteátru americká zpěvačka Madonna. Královna popu začala ve velkém stylu, s velkým trůnem na pódiu, desítkou...

Výběr článků

Načítám