Hlavní obsah

Kráska Scarlett Johanssonová dostala jako režisérka "padáka"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Scarlett Johanssonová si vydobyla uznání za výkony před filmovou kamerou, ale její debut za kamerou naprosto nevyšel. Johanssonová natočila jednu z částí povídkového filmu New York, I Love You (New Yorku, miluji tě), ale diváci v kinech z něj neuvidí ani sebemenší kousek. Celý natočený segment byl prý "k nekoukání", informoval New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Článek

Přestože do svého příběhu obsadila herce Kevina Bacona, bylo to podle informovaného zdroje "opravdu špatné, a tak to bylo vystřiženo". Také producent a tvůrce konceptu filmu Emmanuel Benbihy uvedl, že část natočená Johanssonovou musela být vypuštěna - prý proto, že nezapadala do celkového konceptu.

"Její příběh se netýká konkrétně vztahů mezi lidmi a byl koncepčně postaven na natočení v černobílé podobě, což obojí bylo krajním odklonem od dalších snímků," vysvětlil. Johanssonová podle něj souhlasila s tím, že o osudu jejího příspěvku se rozhodne během finálního zpracovávání filmu. "Po měsících úprav jsem musel přiznat, že je třeba udělat rozhodnutí v zájmu celkového příběhu a složení, což vyústilo v (rozhodnutí) nepoužít natočené scény a záběry," dodal Benbihy. Režisérský debut Johanssonové by se měl objevit alespoň v bonusech na DVD.

Foto: ČTK

Dvě sestry, dva osudy – Scarlett Johanssonová a Natalie Portmanová

Benbihy filmem New York, I Love You navazuje na koncept, který použil v roce 2006 pro film Paříži, miluji tě (Paris Je T'Aime). V pětiminutových příbězích v něm tvůrci ilustrují různé podoby lásky v každém z pěti obvodů New Yorku. Zastoupeni jsou zkušení režiséři jako Fatih Akin, Brett Ratner, Chan-wook Park či Mira Nair, ale i nováčci - krom vystřižené Scarlett Johanssonové například i její herecká kolegyně Natalie Portmanová.

Reklama

Výběr článků

Načítám