Hlavní obsah

Illegal Illusion vydali nové písně na vinylu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové minialbum, které dostalo název Veto, vydala bílovecká skupina Illegal Illusion u brněnského labelu Redblack. Nahrávka vychází v limitované 300 kusové edici na vinylovém nosiči.

Článek

Deska obsahuje na první straně pět nových skladeb, na druhé gravírovaný (rytý) obrazec. Pro ty, kteří nemají gramofon a přesto by novou nahrávku chtěli slyšet, je v balení přiloženo zdarma i multimediální CD.

„Když CD vložíte do normálního přehrávače, chová se jako klasický hudební disk. Když ho ale dáte do počítače, naskočí na obrazovce jakési webové rozhraní, jehož součástí je přehrávač, kde si můžete skladby přehrát. Zároveň si je můžete stáhnout do počítače v MP3 formátu. Kromě toho tam najdete biografii a diskografii kapely, fotografie a také texty s českými překlady,“ popisuje neobvyklý vydavatelský počin kapelník Illegal Illusion Jiří Bialík.

Původně kapela zamýšlela minialbum Veto vydat pouze ve vinylové podobě a kompaktní disk přikládat pouze pro promo účely. „Nakonec jsme se ale rozhodli dávat CD ke všem exemplářům,“ dodává Bialík.

Kapela Illegal Illusion, která patří v oblasti tvrdší hudby k tomu nejlepšímu na moravskoslezské hudební scéně,  hraje ve složení Jiří Bialík (kytara, zpěv), Michal Kuděla (basová kytara), Matěj Kuděla (kytara) a Michal Sobotka (bicí).

Reklama

Výběr článků

Načítám