Hlavní obsah

Poslechněte si singly z novinky Bruce Springsteena

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký rockový veterán Bruce Sprigsteen přichystal na konec ledna nové album Working on a Dream. Ještě předtím vypustil na internet singly My Lucky Day a Working On a Dream, z nichž je cítit, že loňský návrat ke klasickému pop-rockovému zvuku po exkurzech do folku a spirituálů bude dlouhodobější.

Článek

Jak se dalo očekávat, singly jsou do značné míry návratem do 80. let, starého Springsteena zkrátka novým kouskům nenaučíš. 

Album Working on a Dream vychází 26. ledna 2009. Springsteen jej natočil s E Street Bandem a obsahuje dvanáct nových skladeb plus dvě bonusové skladby. Je už 24. albem Bruce Springsteena a vzniklo ve studiu Southern Tracks v americké Atlantě. Již počtvrté se produkce a mixu alba ujal Brendan O'Brien.

Novinka podle všeho bude blízká poslednímu albu Magic, ovšem bez odkazů k Pearl Jam: jednoduché melodie, jasný tah na refrén a předvídané sólo na saxofón.

Bruce Springsteen: Working on a Dream

Reklama

Výběr článků

Načítám