Hlavní obsah

Cameron Diazová nadšena z muzikálu Shrek

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Cameron Diazová navštívila v neděli premiéru muzikálu Shrek na newyorské Broadwayi. Diazová, která namluvila ve filmu Shrek postavu princezny Fiony, novinářům řekla, že je krásný, ale hrát by v něm nechtěla.

Článek

"Ne, v žádném případě," odpověděla po premiéře na otázku, zda by v muzikálu vzala roli. "To, co dělají, je pro mě nemožné, ale krásné. Odvedli skvělou práci."

"Je to legrační... je krásné vidět všechny ty herce pohromadě, protože když děláme animovaný film, tak se u toho nevidíme, nepracujeme spolu," dodala hollywoodská herečka. Její postavu hraje na Broadwayi Sutton Fosterová. Zeleného zlobra Shreka hraje Brian d'Arcy James.

Na premiéru přišel také komik Ben Stiller s manželkou Christine Taylorovou. "U nás doma jsme fanoušci Shreka," uvedl, "jdeme muzikál omrknout, jestli je vhodný pro děti."

McCartney ve čtyřce?

Diazová si zopakuje svou roli ještě jednou ve čtvrtém shrekovském filmu, který by měl přijít do kin v roce 2010. Mike Myers a Eddie Murphy v něm opět mají namluvit Shreka a Oslíka. Podle neoficiálních zpráv z britského bulváru v něm má zaznít i hlas Paula McCartneyho. O zápletce filmu zatím není nic známo.

Film Andrewa Adamsona a Vicky Jensonové Shrek získal v roce 2001 Oscara a měl obrovský komerční úspěch. Následovala pokračování Shrek 2 (2004) a Shrek 3 (2007). Vznikl také půlhodinový televizní vánoční speciál Shrek the Halls (2007).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám