Hlavní obsah

Další filmový úlet Jima Careyho, tentokrát se zamiluje do Ewana McGregora

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další dávka nestandardního humoru Jima Careyho čeká diváky v únoru příštího roku. Ve filmu I Love You Phillip Morris, jehož příprava je ve finální fázi, se Carey zamiluje do muže. Podle zahraničních filmových serverů se z ukázek nedá poznat, jestli je to drama, nebo komedie.

Článek

Běžný divák má u Careyho často problém poznat, co je ještě humor, takže nejistota ohledně žánru není zase tak překvapující. Carey se ovšem v průběhu času vypracoval od Cable Guye, Zvířecího detektiva a Masky k vážným rolím, jež by od něj před patnácti lety nikdo nečekal, a sklidil za ně uznání.

Zápletka nového filmu se točí kolem bezúhonného a nábožensky založeného otce rodiny, který si najednou uvědomí, že je gay a navíc se dostane na druhou stranu zákona.

Skončí v texaském vězení, kde se zamiluje do spoluvězně Phillipa Morrise (Ewana McGregora). Ten je ale posléze propuštěn a Steven (Jim Carey) se rozhodne uprchnout z vězení za svou láskou.

Scénář napsali Glenn Ficarra a John Requa, kteří zároveň režírují. Producentem je známý Francouz Luc Besson, který proslul filmy Leon, Pátý element a Nikita. Napsal také scénáře ke komerčně úspěšné akční sérii Taxi.

Reklama

Výběr článků

Načítám