Hlavní obsah

Craig Adams známý z Colours of Ostrava opět přiveze soul a gospel

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neworleánský zpěvák a klavírista Craig Adams se souborem The Higher Dimension of Praise odehraje v listopadu několik koncertů v ČR. Poprvé se tu představil na festivalu Colours of Ostrava, kde dokázal nadchnout publikum, přestože vypadla elektřina.

Článek

V rámci podzimní přehlídky Caravan of Voices vystoupí Adams 19. listopadu v kostele sv. Jana a Pavla ve Frýdku-Místku, 20. listopadu v Kulturním domě Trisia v Třinci a o den později v Domě kultury Vítkovice v Ostravě.

„Srdce festivalových diváků si Craig Adams a jeho zpěvačky získali především tím, že navzdory nefungující elektřině na hlavním pódiu po největší nedělní bouřce pokračovali ve svém strhujícím koncertu a dokázali publikum skvěle bavit a nabít neuvěřitelnou energií. Pro mnohé se tato neplánovaná improvizace stala vrcholem celého festivalu,“ říká Zlata Holušová, dramaturgyně Colours of Ostrava a Caravan of Voices.

Adams se svým sborem divoce míchá soul, rhytm´n´blues a gospel, návštěvníci jeho koncertů obdivují prýštící energii i pozitivní poselství jeho hudby.

Vstupenky stojí od 250 do 350 Kč. Informace o místech předprodeje a další informace najdou zájemci na www.colours.cz.

Poslechněte si ukázky zde

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám