Hlavní obsah

Michael Jackson si nepřevzal hudební cenu pro Jackson 5

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná rodinná skupina Jackson 5 získala ocenění hudební společnosti BMI za celoživotní přínos muzice, nejznámější člen kapely ale při čtvrtečním předávání ceny chyběl. Michael Jackson se na udělování cen BMI pro hvězdy R&B a hip hopu neobjevil. "Myslím, že je někde v Egyptě a jezdí na velbloudovi," prohodil podle agentury AP jeho bratr Marlon.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Tito Jackson, Jackie Jackson, Marlon Jackson a Randy Jackson přišli, Michael chyběl.

Článek

Pro cenu, kterou svým bratrům předávala Janet Jacksonová, si kromě Michaela nepřišel také další člen rodiny Jermaine. Ceremoniálu se naopak zúčastnili ostatní hudebníci z Jackson 5 Tito, Jackie, Marlon a Randy.

Skupina Jackson 5 začala vystupovat v šedesátých letech a mezi jejich největší hity patřily písně ABC nebo I Want You Back. Později změnili svůj název na Jacksons. Nejpopulárnější člen skupiny Michael se jako jediný v 80. letech vydal na sólovou dráhu.

"Je to velká čest vědět, že naše hudba ovlivnila celou generaci," poznamenal Tito. Po předání ceny zapózovali Jacksonovi fotografům se svými rodiči Josephem a Katherine. Do společného vystoupení na pódiu se však nepustili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám