Hlavní obsah

Festival ve Strážnici nabídne Kamelot, Nezmary i Janu Kirschner

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černohorský Festival Slunce Strážnice 2008 se uskuteční ve dnech 18. a 19. července 2008 v zámeckém parku ve Strážnici. Během víkendu se na pódiu vystřídají Wabi Daněk, Kamelot, Nezmaři, Jana Kirschner, Pavol Hammel nebo November 2nd s hosty Jill & Steve Walsh.

Článek

Páteční program se ponese ve znamení legend folku a country. Diváci se mohou těšit na Wabi Daňka s Milošem Dvořáčkem, skupiny Žalman a spol., Kamelot, Nezmaři, Hop Trop, Karabinu, Sakrapes, Burana Orffchester, Lehkou nohu.

V sobotu se představí Jana Kirschner, Pavol Hammel, November 2nd s hosty Jill & Steve Walsh (USA), Roman Dragoun & His Angels, Robert Křesťan & Druhá tráva, Samson a jeho parta, Jiří Zonyga se skupinou Taxi, Fleret a další.

V pátek se navíc uskuteční na scéně Zámek soutěž začínajících hudebníků a v sobotu v odpoledních hodinách proběhne koncert „Mohelnický dostavník uvádí“ na němž se představí mladé folkové kapely. Po oba dny nebude chybět tradiční noční Tancovačka na Ostrůvku. Veškeré informace o festivalu, naleznete na webových stránkách festivalu www.festival-slunce.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám