Hlavní obsah

Duffy je kandidátkou na píseň k Bondovi, Winehousová se léčí z drog

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová soulová hvězdička z Walesu, 23letá zpěvačka Duffy, je momentálně horkou kandidátkou na hlavní píseň k nové bondovce Quantum Of Solace. Dříve tisk spekuloval také o Amy Winehousové a Leoně Lewisové.

Článek

Informaci o nové písni k bondovce vypustil do médií producent Bernard Butler, jedná se o neoficiální zprávu, kterou ovšem převzala většina seriózních serverů včetně NME a BBC. Samotná zpěvačka Duffy to nepopřela. Zatím se tváří tajnůstkářsky a říká: "Dáma svá tajemství neprozrazuje."

Duffy nedávno vystřelila s debutem Rockferry na vrchol nejen britských hitparád a bývá přirovnávána k legendární zpěvače z 60. let Dusty Springfield, které se říkávalo "bílá černoška".

Přišla s retro-zvukem inspirovaným v klasickém americkém soulu, ale její pojetí je přece jen o něco uhlazenější než u Amy Winehousové. Zpívá hlavně balady. Její jedinou tanečnější písní je singl Mercy a právě ten letos paradoxně získal cenu Mojo.

Píseň k Bondovi měla původně nazpívat Amy Winehousová, která má ze všech aktuálních kandidátů nejunikátnější hlas, jenže k tomu podle všeho nedojde. Svou šanci tato fenomenální zpěvačka ztratila vlastní vinou, neustálým holdováním alkoholu a drogám se propracovala na pokraj smrti a britská média nyní informují hlavně o tom, kde se opět zhroutila a na jaké klinice aktuálně leží.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám