Hlavní obsah

Noví The Blood Brothers přijedou jako Jaguar Love

Novinky, olk

Po deseti letech se minulý rok rozpadli The Blood Brothers a ze dvou jejich členů vznikla nová trojčlenná kapela Jaguar Love. V létě by jim mělo vyjít první studiové album a už poslední červnový den přijedou do Prahy, kde vystoupí za velmi symbolickou cenu.

Článek

Ještě než se stihli The Blood Brothers rozpadnout, navštívili v dubnu 2005 poprvé a naposledy Prahu, tenkrát v narvaném klubu Roxy rozpoutali šílenství. Jejich rozpad kdekoho zamrzel, protože tak originální směsice experimentálního rocku, post-punk i hardcore s dvěma zpěváky se dlouho nevidí.

Po jejich rozpadu se dali dohromady jeden z jejich hlasů Johny Whitney a kytarista Cody Votolato a založili Jaguar Love, který v podobných hudebních tendencích pokračuje. Později se k nim přidal ještě Jay Clark z punkové formace Pretty Girls Make Graves a trio je kompletní.

:. Trio Jaguar Love

Jaguar Love si okamžitě našli svoji vlnu posluchačů, podepsali smlouvu s Matador Records a zaujali třeba i kapelu Queens of the Stone Age, se kterou vystoupili na jejich turné.

Na svém turné objíždějí velké festivaly jako například Nova Rock a v jeho rámci se ukáží poprvé i v Praze, kde vystoupí 30. června v pražském Lucerna Music Baru. Nejpříjemnější je cena, vstupenky v předprodeji stojí symbolických 160 Kč + poplatky, na místě pak 220 Kč.

Ukázky z připravovaného alba si poslechněte zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám