Hlavní obsah

Festival v Hradci Králové slibuje přes 500 kapel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystoupení zhruba 550 hudebních skupin, představení více než pěti desítek divadelních souborů, umělecké dílny a další atrakce nabídne návštěvníkům festival Happy Days Fest v Hradci Králové. Akce se uskuteční od 17. do 27. července, informovali pořadatelé ze sdružení Culture for Life.

Článek

Na jedenáctidenním festivalu vystoupí například britská formace Fun-da-mental nebo americká experimentátorka Lydia Lunchová. Z tuzemských umělců se představí například Dan Bárta, Lenka Dusilová či Ivan Mládek.

Součástí Happy Days Festu bude také soutěž hudebních skupin. Pořadatelé připravují rovněž volbu Miss Happy Days. Více informací o programu je možné najít na www.happydays.cz.

Na letišti v Hradci Králové se během letních měsíců uskuteční několik obřích hudebních akcí. Čtrnáctý ročník festivalu Rock for People obsadí hradecké letiště v termínu od 3. do 5. července, pořadatelé na svých webových stránkách slibují například vystoupení americké formace Offspring.

Hudební festival Hip Hop Kemp, který se uskuteční na hradeckém letišti od 22. do 24. srpna, přivítá například formace Pharoahe Monch a The Roots, které v České republice vystoupí poprvé.sja mka

Reklama

Výběr článků

Načítám