Hlavní obsah

Na Hip Hop Jamu v Praze vystoupí kompletní Wu Tang Clan

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červencový Hip Hop Jam Open Air na milovickém letišti byl zrušen, ale jeho organizátoři rychle vymysleli náhradu pro všechny zklamané české hip-hopery. Festival Hip Hop Jam s přívlastkem "Indoor" se bude konat 10. července v Praze ve sportovní hale na výstavišti (vedle T-Mobile arény) a mimo jiné uvítá Wu Tang Clan.

Článek

"Původně jsme byli rozhodnuti zaměřit svou práci na přípravy Hip Hop Jamu 2009 a v tomto roce již nic nepořádat. Reakce lidí a podpora naší práce byla však tak masivní, že jsme se v těchto dnech rozhodli uspořádat jednodenní INDOOR HIP HOP JAM 2008," říká za pořadatele Aleš Mikulecký.

Současně upozorňuje, že na Hip Hop Jamu poprvé v ČR vystoupí kompletní skupina Wu Tang Clan z USA. "Když říkáme kompletní složení, nemyslíme tím Wu Tang bez Methoda. Do Prahy dorazí jedenáct newyorských grázlů, jmenovitě: Method Man, Inspectah Deck, Ghostface Killah, Rza, Mastakilla, Gza, Raekwon, U-god, Cappadonna, Mathematics, a Streetlife."

Další podrobnosti o programu se mají brzy objevit na stránkách www.hiphopjam.cz . Od 21. května startuje předprodej prvních 1500 lístků za výhodnější cenu 490 Kč + poplatky. Lístky jsou k dostání v sítích Ticketstream (www.ticketstream.cz), Ticketportal (www.ticketportal.cz), v pražském Queensu a Bbarák shopu.

Reklama

Výběr článků

Načítám