Hlavní obsah

Pavla Charvátová definitivně odešla z Novy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pavla Charvátová, bývalá moderátorka Televizních novin, skončila ke 30. dubnu působení v televizi Nova. Z nejsledovanější komerční stanice odešla na základě vzájemné dohody. Sdělila to v pondělí tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková.

Článek

"Za těch několik měsíců, kdy Pavla Charvátová nemoderuje Televizní noviny, se nám nepodařilo najít pořad, který bychom mohli Pavle nabídnout," uvedl ředitel zpravodajství a publicistiky Martin Ondráček.

"Rozhodli jsme se proto, že jí nebudeme dál blokovat v příjímání dalších pracovních nabídek, které by jako zaměstnanec redakce zpravodajství TV Nova nemohla přijmout," dodal.

Televize nevyloučila, že objeví-li se v budoucnu vhodný projekt, znovu Charvátovou osloví.

Televizní noviny TV Nova nyní uvádějí tři moderátorské dvojice - Lucie Borhyová s Reyem Korantengem, Markéta Fialová s Karlem Voříškem a Renáta Czadernová s Pavlem Dumbrovským.

Reklama

Související témata:

Související články

Nova stáhla Charvátovou z Televizních novin

Hlavní večerní zprávy už divákům televize Nova nebude prezentovat Pavla Charvátová. Vedení Novy se rozhodlo místo ní do zpravodajství angažovat vicemiss...

Výběr článků

Načítám