Hlavní obsah

Novinka Ohm Square vychází na internetu

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po třech letech od vydání Love Classics vydávají Ohm Square nové řadové album s názvem Taking Shape, které obsahuje 13 písní. Skladba s názvem Broken Clocks byla užita v novém filmu Vladimíra Michálka O rodičích a dětech.

Foto: Archív, Novinky

Ohm Square: Taking Shape

Článek

Nahrávka vznikala ve studiu Cinepost ve složení Charlotte Fairman aka Charlie One, Jan Čechtický aka Jan2 a Jan Kleník aka Jan5. Na albu se také objevili Lucy Fillery (cello), Yarda Helešic (kytara) a Freaky Jezus (beatbox). Pod výsledným mixem alba je podepsán Andrej Lažo.

Vzhledem k neustále klesajícím prodejům klasických CD se kapela rozhodla desku distribuovat rovnou přes internet, což je cesta, na kterou se v současnosti vydaly desítky hudebních skupin. Pouze pro 200 sběratelů je připravena speciální očíslovaná limitovaná edice CD s obalem výtvarníka Petra Pisaříka.

Nové album je možno zakoupit pouze na internetu na stránce www.ohmsquare.cz.

Cena je 15,- Kč za skladbu, či 99,- Kč za celé album a platba probíhá formou SMS, není potřeba žádná platební karta.

Koncertní podobu Taking Shape si bude možné vychutnat na letních festivalech a v rámci podzimního turné během října a listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám