Hlavní obsah

Schwarzenegger chce do Terminátora 4, ale nikdo ho nezve

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Procesům odehrávajícím se v hollywoodském zákulisí je někdy dost těžké porozumět. Např. Arnold Schwarzenegger, o kterém si všichni mysleli, že už o akční filmy ztratil zájem, nyní rozhlašuje, že by chtěl hrát v dalším Terminátorovi, ale nikdo mu to nenabízí.

Článek

Čtvrté pokračování slavné sci-fi série má vstoupit do kin už v roce 2009. Je vůbec možné, že režisér McG se dodnes nezeptal Schwarzeneggera, jestli v něm chce hrát? Slova kalifornského "guvernátora" tomu nasvědčují.

"Nikdy jsem o tom s nikým nehovořil," sdělil Schwarzenegger serveru Contactmusic.com. A dodal, že by si ve filmu zahrál, kdyby se natáčel v Kalifornii.

Má se v něm objevit také Christian Bale jako dospělý John Connor, Anton Yelchin jako John Reese a Sam Wothington. Hlavní ženskou roli dostala herečka

Korinna Moon Bloodgoodová.

Čtvrtý díl má zahájit novou trilogii. Připravuje se v Novém Mexiku, které bude představovat postapokalyptické Spojené státy v roce 2019, kdy bude zuřit válka lidí proti strojům. Otázkou zůstává, co nového mohou přinést další tři filmy na stejné téma a zda už nejde jen o snahu vydělat rychle co nejvíce peněz, dokud ještě zcela nevymizela nostalgie po osmdesátých letech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám