Hlavní obsah

TV tip: Bruce Willis, Heduš, Ludva a panoramata

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní víkend bude tentokrát retro. Bruce Willise si vychutnáme ve Smrtonosné pasti 2 z roku 1990 a do sedmdesátých let zavítáme s rodinou Homolků. Příznivci Adama Sandlera si v sobotu večer zopakují film s příznačným názvem 50krát a stále poprvé.

Článek

Smrtonosná past 2

Policista John McClane má hroznou smůlu. Když vleze do mrakodrapu, jsou tam teroristi, když vleze na letiště, jsou tam teroristi (a navíc vždycky o Vánocích).

V pokračování úspěšného akčního thrilleru se Bruce Willis postaví proti vojensky organizované zločinecké skupině vedené plukovníkem Stuartem. Narozdíl od natvrdlých letištních poldů pochopí, že jde o rozsáhlé spiknutí s cílem osvobodit narkobarona Esperanzu.

(Smrtonosná past 2, ČT1, So 21:10)

50krát a stále poprvé

Adam Sandler a Drew Barrymore nás chtějí v romantické komedii přesvědčit o tom, že první pusa je vždy nejlepší.

Foto: Profimedia.cz

Adam Sandler a Drew Barrymore

Ošetřovatel zvířat Henry se chystá na Aljašku zkoumat život mrožů. Loď se porouchá a osud ho zavede do kavárny, kde pozná sympatickou Lucy. Jenže se dostane do časové smyčky a musí ji balit každý den znovu. Jak vyčerpávající...

(50krát a stále poprvé, Nova, So 20:00)

Homolka a tobolka

Pokud ještě existuje někdo, kdo neví, že Josef Šebánek je bůh, musí povinně nastoupit k televizi v sobotu v 16:45. Třetí díl ze série o rodině Homolků zavede dědu, babičku, Ludvu, Heduš a kluky na spořádanou socialistickou dovolenou na hory. O pracující se tam postará soudruh vedoucí zotavovny i šikovný soudruh kulturní referent z Prahy. A že podnik naskládal dvě cizí rodiny do jednoho pokoje? To se nějak vyřeší...

Homolkovifoto: Ateliéry Bonton Zlín

Homolku a tobolku natočil v roce 1972 Jaroslav Papoušek. Šebánkovi, Růžičkové, Husákovi či Hrzánovi opět vložil do úst mnoho později zlidovělých hlášek, i když první dva díly byly přece jen o něco hutnější zábavou.

(Homolka a tobolka, Nova, So 16:45)

Anketa

O víkendu si nenechám ujít:
Smrtonosná past 2
35,6 %
Homolka a tobolka
47,8 %
50krát a stále poprvé
16,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 623 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám