Hlavní obsah

Martin Michal zatím Kubišovou nežaluje

Právo, jaš,rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marta Kubišová odmítla účast na turné legendárního tria Golden Kids, a proto musel jeho pořadatel Martin Michal z agentury MM zrušit šest plánovaných společných vystoupení. Některá média přinesla zprávu, že bude po Kubišové požadovat osm miliónů korun, neboť mu v takové výši vznikla škoda. Skutečnost ale podle Michala není tak vypjatá.

Článek

„Já se k žádné žalobě nerozhodl, to si pro média vykonstruovala paní Kubišová,“ řekl Právu Martin Michal, manžel a manažer Heleny Vondráčkové, která s Kubišovou a Václavem Neckářem tvořila trio Golden Kids.

„Poslali jsme jen paní Kubišové dopis, ve kterém jsme jí sdělili, že může vzniknout nějaká škoda a že jsme do celého projektu dali už osm miliónů korun. Jestli a jaká škoda nám skutečně vznikne, budu vědět až někdy na konci listopadu. Teprve pak se rozhodneme, jak s celou záležitostí naložíme,“ dodal Michal.

Marta Kubišová se ke kauze odmítá podrobněji vyjadřovat. „To je tak – zloděj křičí: Chyťte zloděje!“ řekla Právu. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám