Hlavní obsah

Sledovanost táhnul o víkendu X Factor a Vlna

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

X Factor na Nově a film Vlna na ČT1 se staly nejsledovanějšími nezpravodajskými pořady víkendu. Vlna dosáhla necelých 1,4 miliónu diváků, X Factor rovných 1,4.

Článek

Na Nově se dobře dařilo také publicistickým Střepinám (téměř 1,4 miliónu) a nad miliónovou hranici se dostaly také pořady Ulice, Občanské judo, Koření či Zloději paměti. Nová talk show dvojice Genzer-Suchánek Mr.GS přilákala 0,9 miliónu diváků.

Česká televize zaujala víkendové diváky především Vlnou, ostatní pořady už následují s větším odstupem. Zhruba milión lidí si vybralo Nemocnici na kraji města, Uvolněte se, prosím a Hodinu pravdy, těsně pod miliónem zůstala Holka na roztrhání nebo 168 hodin.

Sledovanost zpráv Primy stále klesá

Prima jako vždy přilákala nejvíce diváků na soutěž Ber nebo neber (necelých 0,9 miliónu), cca 0,6 miliónu se dívalo na Desku roku 2007.

Počet lidí, kteří sledují zprávy této televize, stále klesá. V sobotu se dívalo 648 tisíc a v neděli 887 tisíc diváků. Minulé pondělí startovaly nové zprávy TV Prima na 1,4 miiónů diváků. Víkendová sledovanost Neděle Sobota Pátek

Reklama

Výběr článků

Načítám