Hlavní obsah

TV: Eurosong propadl, nejsledovanější byl film Všechno nejlepší

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní premiéra filmu Všechno nejlepší! potvrdila, že pokud běží jakýkoliv český film v televizi poprvé, je vždy trhákem ve sledovanosti. S 1,487 miliónu diváků se stal nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu. Ironií je, že tato podivná komedie sklidila po premiéře poměrně špatné kritiky.

Článek

Film Všechno nejlepší je ve víkendovém žebříčku nejsledovanějších pořadů následován dalším tahákem ČT, talk-show Uvolněte se, prosím (1,47 miliónu diváků).

Přes milión se na veřejnoprávním kanále dostaly ještě 13. komnata a 168 hodin. Naopak s velkým humbukem propagovaný Eurosong se moc nechytil, v nejprestižnějším čase od 20.00 ho v sobotu sledovalo jen přibližně 0,8 miliónu lidí.

Žádný z filmů a seriálů Novy tentokrát vítěze z České televize nepřekonal. Sněženky a machři měli asi 1,3 miliónu diváků, podobně Ulice, Občanské judo, Střepiny či americký film Malý svědek. Sci-fi Jádro zaujalo cca 1,2 miliónu lidí a Koření zhruba jeden milión.

Prima zaznamenala jako vždy největší úspěch se soutěží Ber nebo neber (0,97 miliónu) a v hodnotách kolem půl miliónu se pohyboval seriál Žralok a film Zlatíčka pro každého.

Víkendová sledovanost Neděle Sobota Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám