Hlavní obsah

Nejvyšší sledovanost měl bermudský trojúhelník, propadl Kraus

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako minulý víkend se i tentokrát stala nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu sci-fi Záhada bermudského trojúhelníku se dvěma milióny diváků. Výrazný pokles zaznamenala talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím.

Článek

Záhadě bermudského trojúhelníku se na Nově přiblížily publicistické Střepiny (1,75 miliónu diváků), třetí místo patří klasické české vesnické komedii Slunce, seno a pár facek (přes 1,5 miliónu), která překonala podstatně novější film Tristan a Isolda (necelých 1,5 miliónu). Kolem 1,3 miliónu se pohybovala Ulice a Občanské judo.

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem České televize sice zůstalo Uvolněte se, prosím Jana Krause, ale s podstatně horším výsledkem než minule. Z 1,5 miliónu diváků Kraus poklesl na 1,1 miliónu. Hodnoty okolo jednoho miliónu dosáhly pořady Sportovec roku 2007, Krásný čas a Přísahám a slibuji.

Na Primě žádný večerní pořad nezískal milión diváků, nepodařilo se to dokonce ani hlavní zpravodajské relaci. Soutěž Ber nebo neber měla cca 0,8 miliónu, film Zaříkávač koní 0,7 miliónu a Objekt mé lásky 0,6 miliónu.

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Výběr článků

Načítám