Hlavní obsah

Atak dvou Lucií, Bílé a Vondráčkové

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z pátého místa žebříčku nejprodávanějších alb do čela poskočila Lucie Bílá s albem Woman. Není divu. Bílá o počinu hovoří všude tak přesvědčivě, až to vyvolává dojem, že nemít jej doma v diskotéce rovná se vystaviti se velkému posměchu a neuctivým poznámkám.

Článek

Atak Lucií dovšila postupem na druhé místo ta Vondráčková. Její hity se dobře prodávají již 26 týdnů. Wanastowky bojují o dobrou pozici desátý týden a to, že se drží nahoře, jistě způsobil i fakt, že po letech přijali pozvání vystoupit na galavečeru k Českému slavíkovi, čímž neveřící ujistili, že skutečně existují.

Hansard s Irglovou získali tento týden cenu Americké asociace filmových kritiků. Podle toho by měli být první, ovšem naše parametry pro popularitu jsou od těch zaoceánských velice odlišné. V tomto případě bohužel. Nejlepší ryze zahraniční deska? Až 11. místo pro 50 Centa a jeho kolekci Curtis. 

Národní prodejní hitparáda alb IFPI, 2. týden

1. Lucie Bílá - Woman

2. Lucie Vondráčková - Pelmel 1993 - 2007

3. Wanastowi Vjecy - Best of 20 let + DVD

4. Glen Hansard, Markéta Irglová - Once (soundtrack)

5. Čechomor - Koledy (Sváteční Čechomor)

6. Ewa Farna - Ticho

7. Kryštof - Poločas

8. Chinaski - 07

9. Svěrák, Uhlíř - 20 let písniček

10. Helena Vondráčková - Jsem jaká jsem: Best of

Reklama

Výběr článků

Načítám