Hlavní obsah

V Ordinaci se bude rodit naostro

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skutečného porodu holčičky se diváci seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě dočkají ve finále páté řady, tedy ve 190. díle s názvem Rozinka, který TV Nova odvysílá ve čtvrtek 13. prosince.

Článek

Počátkem listopadu čekal štáb režiséra Jána Sebechlebského v Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí na narození miminka jen chvilku. „Měli jsme prostě kliku. Samozřejmě byla připravená varianta, že bychom se porodu z nejrůznějších důvodů nedočkali, nebo že by si rodící maminka souhlas s natáčením rozmyslela,“ uvedla dramaturgyně seriálu Magdaléna Turnovská.

Nakonec spontánní porod proběhl jako na drátkách a na svět přišla mladá slečna. Všichni ze štábu byli šťastní a v takové euforii, jako by se zrovna narodilo jejich vlastní dítě.

Ač sama žádné děťátko nemá, roli rodící maminky, problematické Saši Jurigové, se ve skutečné porodnici skvěle zhostila studentka Pražské konzervatoře Marie Doležalová, která diváky i kritiku zaujala coby Iška ve filmu Karin Bobinské Pusinky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám