Hlavní obsah

Agentu Mulderovi pomůže přítelkyně souseda zabijáka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahraniční filmové servery poslední dobou pilně pátrají po podrobnostech o novém pokračování Akt X, samotné studio ale mlčí jako hrob. Hollywood Reporter nyní zjistil, že Mulderovi nebude krýt záda jen Scullyová, ale i nová sličná agentka.

Foto: Reuters

Amanda Peetová

Článek

V roli pomocné agentky se předvede Amanda Peetová, známá jako přítelkyně zabijáka Bruce Willise z filmu Můj soused zabiják 2 nebo ze snímků Melinda a Melinda, Identita a Syriana.Dalším členem týmu má být raper Xzibit.

AMANDA PEETOVÁ 

Foto: Reuters

Amanda Peetová

Režisér Chris Carter si vyžádal také skotského komika Billyho Connolyho. O ději filmu ale studio Fox neporzradilo zhola nic. "Rádi bychom to udrželi v tajnosti," odmítl nedávno dotěrné otázky protagonista filmu David Duchovny, "...kdybych byl já fanouškem, bavilo by mě nechat se překvapit."

Právě v těchto dnech začíná v kanadském Vancouveru natáčení. Do kin by se mohla nová Akta X, která budou podle neoficiálních informací zcela "mimozemšťanůprostá", dostat v létě 2008.

Reklama

Výběr článků

Načítám