Hlavní obsah

Vánoční CD - Wyclef Jean, Honza Nedvěd i Tokio Hotel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční horečka vrcholí nejen v domácnostech, ale i u vydavatelských firem. Jako obvykle přinášíme výběr toho nejzajímavějšího, co se na pultech hudebních vydavatelství objeví tento týden.

Článek

Wyclef Jean: Carnival Vol. II (Memoirs Of An Immigrant)

 Od vydání sólového debutového alba The Carnival amerického rappera/producenta/skladatele/aktivisty Wyclefa Jeana (ano, toho z The Fugees) uplynulo deset let. Toto výročí se Wyclef rozhodl oslavit albem nazvaným Carnival Vol. II (Memoirs Of An Immigrant). Na nahrávání se podílela celá řada hvězd jako například Shakira, Paul Simon, Mary J. Blidge, Nora Jones, Will.I.Am, Serj Tankian (System Of A Down).

Sony/BMG 

Honza Nedvěd: Ta noc, kdy mi vyšlo slunce

Honza Nedvěd vydává další řadové album, na kterém se po jedenácti letech sešel ke spolupráci se svým bratrem Františkem. Deska je překvapivě pestrá a různorodá, jak hudebně, tak textařsky i aranžérsky. Z písní, které složil během posledních dvou let, vybral devatenáct nejmilejších.

Universal Music 

Too $hort: Get Off The Stage

Neuvěřitelných  téměř pětadvacet let se na špici hiphopové scény pohybuje oaklandský rodák známý pod šifrou Too $hort. Také počet desek má na svém kontě úctyhodný, právě dospěl k číslu sedmnáct, které nazval  Get Off The Stage. Pilotní singl This My One nahrál s dalším legendárním rapperem E-40.

Sony BMG

Tokio Hotel: Zimmer 483: Live in Europe

Němečtí bezpohlavní mladíci z Tokio Hotel už prakticky dobili celý svět, aby se odhodlali k dalšímu logickému kroku a natočili živé CD a samozřejmě i DVD.  Koncert byl natočen v německém Oberhausenu a osmdesáti minutový záznam obsahuje všechny největší hity kapely. Na druhém DVD disku naleznete spoustu bonusů, jako tour dokument z backstage, rozhovory se všemi členy kapely a další.

Universal Music 

Ivan Mládek: Banjo Band Story 2

Ač se podstata těch písniček zdá prostá, není to žádný naprázdno meloucí hudební kafemlejnek. Tento mohutný přísun notoricky slavných i notoricky povědomých písní má totiž opravdu velmi profesionální jádro. Drtivé refrénové slogany jsou korunovací zahřívacích slok, goodtimová muzika je swingová i šramlová podle aktuální potřeby a muzikanti vzhledově snad občas bizarní, ale především výborní.Supraphon

Ikona elektronické hudby Jean Michael Jarre působí na scéně již třicet let, tolik právě uplynulo od vydání jeho debutu Oxygene. K tomuto úctyhodnému výročí vydává tuto památnou desku kompletně zremasterovanou a ve speciální edici si budete moci vybrat ze tří formátů - klasické CD, komplet CD a DVD a limitované CD s 3D - DVD , která má podtitul Live In Your Living Room.

EMI

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám