Hlavní obsah

Alanis Morissette bude hrát ve sci-fi filmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská zpěvačka Alanis Morissette si zahraje v nízkorozpočtovém sci-fi filmu. Ztvární roli Sylvie, ženy, která se léčí na rakovinu a objevuje se ve vizích manažera nahrávací společnosti. Scénář k filmu vznikl podle knihy Philipa K. Dicka, jehož je prý Alanis velkou fanynkou.

Článek

"Jsem moc potěšena, že můžu hrát Sylvii a být součástí příběhu," nechala se slyšet zpěvačka. V současné době natáčí v oblasti Los Angeles i přímo ve městě.

Dick napsal napůl biografickou knihu v roce 1976, ale vyšla v roce 1985 až po jeho smrti. Tvůrci filmu čerpali z tohoto díla i z halucinačních prožitků, kterými si spisovatel prošel v polovině 70. let. Zemřel v roce 1982. Podle jeho knih byly natočeny také filmy Blade Runner, Total Recall nebo Minority Report.

Pro zpěvačku to bude již několikáté účinkování ve filmu. Například před několika lety se objevila v roli boha ve snímku Dogma, kde se blýskl i Matt Damon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám