Hlavní obsah

Kytary a samply z pražského podzemí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Breakbeatová skupina U-Prag oslaví 2. listopadu v pražském paláci Akropolis páté narozeniny. Koncert doprovodí videoprojekce i hostující DJs.

Článek

Skupina U-Prag kombinuje živou kytaru, basu a perkuse s elektronikou a nabízí tak trochu více než jen běžnou taneční kulisu. Při narozeninovém vystoupení vystoupí kromě šesti stálých členů i hosté a koncert bude obohacen o videoprojekce od OKO3. 

"Následovat bude premiéra fiktivní dokumentární komedie "U.P.R.G.", jejíž součástí je také první videoklip U-Prag. Na afterparty, která začne ihned po koncertě, pak na obou barech vystoupí vynikající čeští dj´s a producenti hrající drum'n'bass - Babe LN, Brooklyn, Mitsu - a electro/progressive/breakbeat - Cubik, Slater, Saku," říká člen skupiny  Šimon Dvorský.

U-Prag vznikl na podzim roku 2002. Od roku 2006 s nimi koncertuje MC Skiver J  a na kytaru hraje Milan Broum. Pravidelně koncertují ve svém domovském klubu 007 Strahov, dále např. v CrossClubu, a na začátku roku 2005 se také několikrát představil v Roxy.

Ukázky ve formátu mp3 na www.u-prag.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám