Hlavní obsah

Víkend nabídne šest hudebních festivalů

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek v 15 hodin začne ve Festival Parku v Hradci Králové třídenní festival Hip Hop Kemp. Mezi jeho hlavní hvězdy budou patřit Redman, M.O.P., Dilated Peoples, DJ Revolution, Kidz In The Hall či Heltah Skeltah z USA, slovenští Kontrafakt nebo naši PSH či Indy & Wich. Třídenní vstupenka na akci, která má evropský věhlas a je "poutním místem" příznivců hip-hopu z mnoha zemí, stojí na místě 1000 Kč.

Článek

Festival Eurotrialog začal v Mikulově již ve čtvrtek. Na akci, která potrvá až do neděle, se na několika místech ve městě představí mj. Lenka Dusilová, Sto zvířat, Už jsme doma, Traband, Monika Načeva s Michalem Pavlíčkem a další. Přehlídku v neděli uzavře varhanní koncert Filipa Topola v Ditrichtštejnské hrobce. Na místě stojí vstupenka 440 Kč, na nedělní koncert 140 Kč. Součástí akce je filmový minifestival Otevři oči, Ekobiograf či výstava fotografií.

Řev v Řevnicích

Třicet minut po poledni začne v sobotu v Lesním divadle v Řevnicích jedenáctý ročník festivalu Řev. Koná se v příjemném prostředí, má nezaměnitelnou atmosféru a pořádající Ameba Production pozvala mimo jiné skupinu Gipsy.cz, která v červnu reprezentovala Česko na festivalu v britském Glastonbury. Kromě ní vystoupí ještě Skyline, Tleskač, Xavier Baumaxa, Horkýže slíže, Divokej Bill a další. Vstupenka na místě bude k mání za 330 Kč.

Jubilejní desátý ročník Stodoly Michala Tučného začne už v sobotu ráno v jihočeských Hošticích. Akce připomene zpěvákovy nedožité šedesáté narozeniny. V hlavním programu budou účinkovat Tučňáci s řadou zajímavých hostů. Na scéně se objeví také skupiny Greenhorns, Kryštof, Mandrage, Harlej, Vladimír Mišík a Etc. a další. Na místě bude stát vstupenka 400 Kč.

Kvílení v Lipnici nad Sázavou

V letním amfiteátru v Lipnici nad Sázavou odstartuje v sobotu ve 13 hodin festival Kvílení. Na jeho třetím ročníku v blízkosti malebného gotického hradu vystoupí Buty, Tleskač, Gaia Mesiah, Krucipüsk, Sto zvířat, The Switch a další. Lístek bude na místě stát 380 Kč.

Třetí ročník festivalu Summer Aqua Party proběhne v sobotu od 15 hodin na Vostrově v Hněvousicích u Mnichova Hradiště. Na pódiu se představí Tata Bojs, Skyline, The Prostitutes, Roe-Deer a další. Vstupenka bude stát 260 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám