Hlavní obsah

O2 Sázavafest jede naostro

– KÁCOV
Novinky, Jaroslav Špulák

V Kácově na Kutnohorsku odstartoval ve čtvrtek v pravé poledne sedmý ročník multikulturního O2 Sázavafestu. Během podvečerního vystoupení skupiny Post-It bylo v areálu asi deset tisíc diváků.

Článek

Na hlavní O2 Stage se odpoledne představili mj. skupina Temperamento, první slovenská SuperStar Katka Koščová či zkušený rocker Vilém Čok.

Velkému ohlasu se těšila hip hopová Mentos Stage, na které kraloval například slovenský rapper Vec a po něm naše skupina Pio Squad, která letos dostala od Akademie populární hudby žánrového Anděla v kategorii hip-hop.

Večer jsou na festivalovém programu koncerty britské zpěvačky Skye, hlavní hvězdy celého letošního O2 Sázavafestu, Lenky Dusilové, Vypsané fixy, Kryštofa či Tata Bojs.

Festival se letos koná v novém prostředí, kam se přestěhoval z města Sázava, kde se konal v posledních pěti letech. Podle prvních reakcí návštěvníků se jim prostor vcelku zamlouvá. Helena Vacková z Prahy potvrdila, že se s areálem během několika hodin snadno sžila.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvačka Skye z Morcheeby hvězdou Sázavafestu

Bývalá zpěvačka známé formace Morcheeba bude hlavní hvězdou letošního Sázavafestu, který se přesunul do Kácova (Kutnohorsko) a proběhne 2. až 5. srpna. Kromě...

Na Sázavafest přijedou Kosheen

Vedle britské zpěvačky Skye, která působila ve formaci Morcheeba, se na Sázavafestu představí i bristolská skupina Kosheen, která nedávno navštívila na dvou...

Výběr článků

Načítám