Hlavní obsah

Apocalyptica zahraje v Česku dvakrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice violoncellistů, která si říká Apocalyptica, na sebe upozornila v devadesátých letech coververzemi heavymetalových hitů. Jestli je spojování klasických nástrojů a metalové zuřivosti i po letech "cool", můžete posoudit 5. listopadu v Kongresovém centru v Praze, nebo 6. listopadu v KD Inwest Plzeň.

Článek

Eicca Toppinen, Paavo Lotjonen a Perttu Kivilaakso se proslavili neortodoxními coververzemi, v současnosti už se ale hodně opírají o své vlastní skladby, které tvoří hlavně Toppinen.

"Loni se Apocalyptica představila i v rámci finálového televizního přenosu Eurovision Song Contest v Helsinkách. Jejich vystoupení sledovalo celosvětově cca sto miliónů diváků," doplňuje Jaroslav Hainzel z agentury 10:15 Management.

Kromě starých hitů prý v Česku nabídnou i ochutnávku z nového studiového alba, na kterém teď pracují. Mělo by vyjít ještě letos.

Vstupenky na pražský koncert jsou za 770 korun v prodeji v síti Ticketpro, online na www.ticketpro.cz a telefonicky na callcentru 296 333 333. Vstupenku si také můžete zakoupit jako E-Ticket - vstupenku, kterou si jednoduše vytisknete sami. Vstupenky na plzeňský koncert jsou za 590 korun na stránkách www.plzenskavstupenka.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám