Hlavní obsah

Velké plány Another Way

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Své druhé album Fragile vydala čtyřčlenná táborská skupina Another Way. V její hudbě se mísí moderní rockové trendy a silný melodický tah. Skupina je profesionální, má přesvědčivý zvuk a rozhodně bude v létě patřit k ozdobám festivalů.

Článek

O víkendu se představí na Okoři, poté vystoupí na Rock for People, na Musicfestu v Přeštěnicích, na Benátské noci v Malé Skále, Sázavafestu či na Basinfirefestu ve Spáleném Poříčí.

"Nejdůležitější je pro nás zvuk kapely, texty tolik nevnímáme," říká bubeník Vojtěch Lambert. "Udělali jsme si takové malé studio, kde to zdokonalujeme. A klíčová je samozřejmě melodie."

Loni na sebe upozornili hitem Summer Rain. "Vůbec jsme nepočítali, že uspěje. Nám se původně moc nelíbil, ani jsme ho nechtěli dát na desku," pokračuje Lambert. Druhé album je vyspělejší, pročež není divu, že kapela je na vzestupu a má velké plány.

"Chceme vyrazit do Evropy. Pojedeme na koncerty do Švýcarska, dohadujeme i hraní v Holandsku a Německu," říká Lambert. Na podzim pojedou české turné se skupinu The Prostitutes a v jednání je také společná šňůra s Chinaski. "Těžko někdo může říct, jak naše snaha dopadne. Ale budeme se snažit ze všech sil, jsme ambiciózní kapela," uzavírá povídání Petr Koubek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám