Hlavní obsah

Bývalý hobit má hrát Iggyho Popa

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý představitel Froda z Pána prstenů Elijah Wood má ztělesnit rockera Iggyho Popa v životopisném snímku The Passenger, který se brzy začne natáčet. Informoval o tom server NME.

Článek

Film The Passenger se má točit za šest měsíců. Zaměří se na raná léta Iggyho Popa a The Stooges. Sám Iggy Pop prý filmu přeje vše nejlepší, ale nehodlá se na něm nijak podílet.

Zpěvák Iggy Pop se s kapelou se rozešel v roce 1974, důvodem byla jeho závislost na heroinu. Nedávno se dal se Stooges opět dohromady, nahráli desku a koncertují po celém světě. Přes léto navštíví řadu festivalů.  

Elijah Wood, který získal světovou slávu jako hobit Frodo, letos také ohlásil, že chce být producentem. Převede prý na plátno temný román Black Wings Has My Angel. Jedná se o dílo amerického spisovatele a novináře Elliota Chaze z roku 1953. Na scénáři pracuje i Barry Gifford, který měl prsty ve slavném filmu Lost Highway.

Hlavním anti-hrdinou příběhu je bývalý trestanec, který najde v jednom motelu padlou dívku a zosnují spolu odvážné ozbrojené přepadení. Snímek má být jakousi současnou ozvěnou filmu noir.

Reklama

Související články

Kapela Iggyho Popa chystá desku po 33 letech

Skupina praotce punk-rockové hudby Iggyho Popa The Stooges se chystá natočit nové album. Bude to první deska od roku 1973. Album nazvané Weirdness by měla...

Frodo chce být producentem

Herec Elijah Wood, širší veřejnosti známý především jako Frodo z Pána prstenů, se pouští do neznámých producentských vod. Jeho první počin prý má být "film...

Výběr článků

Načítám