Hlavní obsah

Hana Hegerová prodala rekordních 7000 DVD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Hana Hegerová ve čtvrtek převzala multiplatinovou desku za prodej loni vydaného DVD se záznamem pořízeným počátkem října na jejím koncertě v Olomouci. Platinová deska se uděluje za více než 2000 prodaných kusů; Hegerové se podařilo prodat přes 7000 DVD, čímž si vysloužila nominaci na cenu Deska roku. Firma SonyBMG dnes zpěvačce předala rovněž zlatou desku za prodej alba se záznamem stejného koncertu.

Článek

Kapelník doprovodného souboru zpěvačky Petr Malásek Hegerovou zase obdaroval lahví domácí slivovice, aby jí dodala zdraví k natáčení nového alba, o němž první dáma českého šansonu uvažuje. Novinky se její posluchači přesto zřejmě v brzké době nedočkají. "Už dvacet let žiju v naději, že to natočím," řekla Hegerová.

"Materiál mám, ale ještě nekorepetuju," konstatovala zpěvačka, podle níž je další album "ještě strašně daleko na obzoru, jako když jste u moře". Přestože Hegerová prý nesnáší kamery, a proto nerada vystupuje v televizi, natáčení DVD v Olomouci se z jejího pohledu nijak nelišilo od běžného koncertu. "Měla jsem ideální podmínky. Neviděla jsem kameru a neslyšela jsem zvukaře. Všechno bylo normálně tak, jak jsem na to zvyklá," vysvětlila.

"Pracuji teď hlavně na sobě, abych ještě v pětasedmdesáti ještě chvilinku mohla 'hopsat' po jevišti," dodala Hegerová, která se loni svým posluchačům připomněla dokonce několikrát. Kromě koncertního záznamu na desce a DVD jí vyšly reedice předchozích sólových alb i výběrové dvojalbum Všechno nejlepší, jež se vyšplhalo do čela domácí hitparády nejprodávanějších desek a nyní se drží v první pětici a Hegerové přineslo v cenách Deska roku druhou nominaci v kategorii zpěvaček. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám