Hlavní obsah

Čtyři dny muziky pro lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ BROD

Festival Rock For People, jehož devátý ročník začíná ve čtvrtek 3. července, se během let rozrostl z původně jednodenní přehlídky v jeden z největších festivalů u nás. Letos pořadatelé nově rozmístili 5 pódií, které budou hrát souběžně, jak je již na podobných hudebních přehlídkách běžné.

Článek

Na Rock For People najdeme vedle velkých zahraničních hvězd i českou domácí špičku, ale opomenuty nezůstaly ani začínající kapely, které se rekrutují z různých soutěžních hudebních přehlídek.

Služby divákům

Ve čtvrtek a v neděli budou posíleny spoje z pražského Masarykova nádraží do Českého Brodu. V Brodě budou výjmečně zastavovat zastavovat i některé rychlíky. Informace o těchto speciálních spojích najdete na www.rockforpeople.cz. Tyto a další důležité informace najdete i na pořadatelském informačním stánku.

Tradičně bude fungovat úschovna zavazadel a prvně i úschovna kol. Novinkou je také stan s internetovým připojením zdarma, aby se však dostalo na všechny, bude však po určité době užívání zpoplatněno.

Stanové městečko vyroste za Tuchorazkou silnicí a ve višňovém sadu. Budou zde instalovány, stejně jako v areálu, mobilní WC a sprchy. K jídlu bude výběr ze specialit indické, čínské, thajské nebo mexické kuchyně ale také klasický párek s hořčicí.

Důležitou informací je, že po kladných loňských zkušenostech se budou zálohovat kelímky na pivo. Díky tomu se podařilo zachovat areál v relativním pořádku. Dobrá zpráva je, že organizátoři si vzali na triko obchod s pitnou vodou, která bude prodávána za jednotnou cenu 20 Kč za láhev, aby se návštěvníci vyhnuli nechutným maržím distributorů.

Jelikož si vodní fotbal loni získal velkou oblibu, budou letos připraveny hned dvě hřiště, ostatní zábavné atrakce snad ani nebudeme vyjmenovávat.

Nové vstupné

Oproti loňským ročníkům je tu rozdíl i v distribuci lístků. Letos si poprvé můžete koupit lístek jen na jeden den, nebo víkend. Na místě vstupenka stojí 799 Kč. Denní ceny pak jsou: čtvrtek 330 Kč, pátek nebo sobota 550 Kč, neděle 400 Kč. Víkendový vstup na místě získáte za 749 Kč.

Anketa

Pojedete na festival Rock For People?
Na všechny čtyři dny
27,8 %
Na dva dny
13,9 %
Jen na jeden den kvůli určité kapele
26,6 %
Nepojedu
31,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 79 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám